آموزش استفاده ی صحیح به کاربران سمعک پس از فیتینگ سمعک

بعد از فیتینگ سمعک و آزمودن صدای سمعک توسط بیمار و اعلام رضایت او از صدای سمعک ، نوبت به آموزش استفاده از سمعک به بیمار یا به خانواده ی بیمار می رسد ، که بهتر است موارد زیر رعایت شود:

1- برای بیماران سالمند و آنهایی که حافظه ضعیفتری دارند یا کنترل حرکات دست بیمار به علت پارکینسون مختل شده است ، باید همراه بیمار در جلسه آموزش حضور داشته باشد و مراتب استفاده از سمعک را فرا بگیرد تا در موارد لازم به بیمار کمک کند.
2- متخصص شنوایی طبق یک برنامه هفتگی به بیمار از او می خواهد که استفاده از سمعک را به مدت چند ساعت در روز شروع کند و طی یک یا دو ماه ( بسته به ظرفیت عصبی بیمار ) به استفاده ی کامل در طول ساعت بیدار بودن برساند.
3- در موارد تجویز دو گوشی بهتر است بیمار استفاده از سمعک را به صورت تکی شروع کند ، به این صورت که طی چند روز اول هر روز یکی از سمعک ها را استفاده کند و بعد کم کم هر دو سمعک را استفاده کند.
4- روشن و خاموش کردن سمعک ، شناسایی سمعک چپ از راست ، نصب سمعک داخل گوش و درآوردن ، تعویض باتری ، تعویض فیلتر سمعک ، استفاده از ولوم کنترل و دکمه تعویض برنامه ، استفاده از وسایل جانبی مثل کنترل از راه دور و وسایل بلوتوثی ، نظافت سمعک و قالب ها هم در جلسه آموزشی به بیمار و همراه او آموزش داده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp