درب باتری سمعک محل قرارگیری منبع تغذیه ی سمعک یا باتری است. سمعک های مختلف دارای درب باتری با سایز های مختلف هستند که در یک طرف آن علامت + گذاشته شده که هنگام قراردادن باتری ، باید کنار علامت + روی باتری…
ولوم کنترل یا درجه ی افزایش و کاهش شدت ( بلندی ) صدا در برخی سایزهای سمعک داخل گوشی ( ITE و ITC ) و اکثر سمعک های پشت گوشی نصب می شود و اجازه کم و زیاد کردن صدا را به بیمار…
رسیور یا بلندگوی سمعک قطعه ای بسیار کوچک که سیگنال الکتریکی تقویت شده را تبدیل به صدا می کند و وارد مجرای گوش می کند. دهانه رسیور در سمعک های داخل گوشی و RITE ) RIC ) معمولا دارای فیلتری است که رسیور…
از آنجایی که امکان تعویض چند برنامه ( Master ، Noisy ، music ، phone و… ) برای سمعک های هوشمند میسر می باشد تا با وجود تنظیمات هوشمند سمعک در محیط های مختلف ، بیمار هم بتواند
میکروفون یا ورودی صدا به سمعک، قطعه ای است که صدا را به جریان الکتریکی تبدیل می کند و به مدار تقویت کننده مقدماتی می فرستد . سمعک های پشت گوشی و داخل گوشی دارای یک یا 2 ورودی میکروفون هستند که در…
سمعک های پشت گوشی شامل سه مدل کلاسیک ، RITE ( یا RIC ) و Open هستند . سمعک های داخل گوشی هم در مدلهای IIC، CIC، ITC، ITE در دسترس هستند . سمعک های عینکی و داخل جیبی هم از دیگر سمعک…
انتخاب شرکت سازنده ی سمعک یکی از مهمترین موارد تجویز سمعک است . آگاهی از نوع پردازش ، سایز ، امکانات ، دوام ، کیفیت صدا ، قدرت و حداکثر خروجی و تعداد کانال و… شناختن کامل و همراه با جزییات محصولات هر…
اثبات شده است که در برخی از بیماران که افت شنوایی زیاد در فرکانسهای بالا دارند ( مشابه عکس فوق ) مناطقی در حلزون دارای سلولهای مرده می باشد . لذا تقویت در فرکانسهای موجود در منطقه مرده حلزونی هیچگونه تاثیری بر درک…
دربرخی بیماران با وجود استفاده از سمعک های هوشمند بسیار پیشرفته ، لزوم بهره مندی از وسایل بی سیم کمک شنوایی هم وجود دارد. ? کنترل از راه دور اولین وسیله ای است که می تواند امکان
طبیعتا همه توقع داریم که صدای تقویت شده از طریق مجرای گوش وارد گوش شود و انتقال صدا از طریق هوا باشد. در بیمارانی که مجرای گوش تشکیل نشده ( در نقص مادرزادی ) یا مجرای خیلی تنگ است ( و امکان قالبگیری…