ماه: اردیبهشت 1392

انواع سمعک ، سمعک دیجیتال

اختراع ترانزیستور و پس از آن تجمیع آنها در مدارات مجتمع (IC) و همزمانی آن با اختراع کامپیوتر و گسترش استفاده از آن، تحول عظیمی در مسیر پیشرفت سمعکها را موجب شد و منجر به اختراع سمعک دیجیتال شد.

نشانه های کم شنوایی در بزرگسالان

از آنجائی که افت شنوایی بزرگسالان معمولاً تدریجی است لذا این نشانه ها کم کم رخ می دهند و فرد مبتلا اوایل صدای تلویزیون را کمی بلندتر می کند و تکرار مکالمات را می طلبد و بعدها این جریان ادامه یافته و بیشتر…

دیابت ، زوال نامحسوس شنوایی

کاهش شنوایی در مبتلایان به دیابت چقدر شایع است؟ دیابت یا بیماری قند یا(Diabetes Mellitus) به قند خون بالا ی 96 تا حدود 112 میلی گرم در دسی لیتر گفته می‌شود. در این بیماری توانایی تولید هورمون انسولین در بدن از بین می‌رود…

عفونت حاد گوش خارجی

مقدمه و معرفی بیماری: این بیماری با شیوع و رشد عفونت در گوش خارجی آغاز و نمایان می شود و با نام اوتیت خارجی حاد یا Acute Otitis Externa معروف است. AOE به عنوان التهاب منتشر کانال گوش خارجی نیز نامیده شده است…

طرح تجویز و عرضه ی زمستانه ی سمعک های هوشمند(مهم)

دپارتمان تخصصی سمعک آریانا با ارائه ی طرح زمستانه ی تجویز و عرضه ی سمعک سعی بر این داشته است که به بیماران کم شنوا و خانواده های آن ها در جهت شنیدنی دوباره کمک کند. در این طرح علاوه بر تخفیف نقدی،…

طرح جایگزینی سمعکهای قدیمی با پیشرفته ی جدید(مهم)

سمعک یک دستگاه الکترونیک است که با جریان الکتریکی که از باتری آن تامین می شود کار می کند. در طول زمان استفاده؛ سمعک ها در معرض آلودگی هوا، رطوبت ، جرم گوش، عرق، جریانهای الکترو مغناطیسی محیطی و صداهای بلند قرار می گیرند که…
keyboard_arrow_up